Julesalat er lidt anderledes at dyrke, men til gengæld får du en smagfuld afgrøde, der er fri for sygdomme og skadedyr. Salaten sås om foråret og udvikler sig over tid. Om efteråret graves den op, og den ligner en pastinakrod, hvor toppen skæres af. Rødderne opbevares derefter i et mørkt rum, hvor julesalaten udvikler de hvide skud, som vi til sidst spiser. Så frøene i maj-juni og tag rødderne op i oktober, inden frosten sætter ind. Skær bladene af 2-3 cm over rodhalsen for at bevare vækstpunktet. Rødderne plantes i potter med 10 cm afstand og skal stå i totalt mørke. Tjek og vand rødderne, og sørg for nok jord omkring rødderne, vand kun i underskålen. Placer rødderne et sted, hvor temperaturen er 15-20 grader. Når skuddene når cirka 15 cm i længden, kan du høste julesalaten. Specifikationer: Såtid: maj-juni Høst: februar-april Sådybde: 1 cm Planteafstand: 10 cm Rækkeafstand: 40 cm Indhold: Cirka 0,5 g Etårig/Flerårig: Flerårig
Varenummer
27958
Størrelse
92125
Fragt
Beregnes ud fra varens vægt og det postnummer, hvor varen skal leveres.